Skovforeningen beder den nye skatteminister om møde

16. januar 2014
Martin Einfeldt, Dansk Skovforening

Skovforeningen har skrevet til den nye skatteminister Jonas Dahl  (PDF-fil) og bedt om møde om skovenes skatteforhold.

Flere sager inden for skatteministeriets ressort har afgørende betydning for skovene og skovbruget. Aktuelt vil Skovforeningen særligt drøfte:
  • Behovet for en konjunkturudligningsordning for skov
  • Konsekvenserne af en afgift på brænde
  • Behovet for en enkel, retfærdig og forståelig offentlig vurdering af skove
  • Generationsskifte af skov.
Vi håber at denne skatteminister vil møde os.

Tidligere nyheder i sagen

10. maj 2013
Skovforeningen vil møde Skatteministeren om konjunkturudligning
Læs brevet til Holger K. om hvorfor skovbruget bør have en særlig konjunkturudligningsordning, ligesom i fx Sverige. Så vil hugster ske på de skovdyrkningsmæssigt bedste tidspunkter og ikke ud fra skatteovervejelser. (Holger K. svarede senere at han ikke kunne tilbyde et møde om sagen)

30. januar 2013
Ministre afslår møder om brændeafgift
Holger K. Nielsen og Martin Lidegaard vil ikke tale med Skovforeningen om brændeafgiftens skadelige virkninger for fx klima, miljø, skove, landdistrikter, grænsehandel, sort brændehandel. Vi beder nu Ida Auken om et møde.

20. december 2012
Skovforeningen beder to ministre om møder om brændeafgiften
Læs Skovforeningens brev til skatteminister Holger K. Nielsen og klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard.